KÄYTTÄJÄLISENSSIEN, RT-YMPÄRISTÖTYÖKALUN ja SERTIFIOINNIN HANKINTA

RT-ympäristötyökalun käyttäjillä täytyy olla voimassaoleva käyttäjälisenssi. Käyttäjälisenssit hankitaan täyttämällä tilauslomake. Kun käyttäjälisenssi on voimassa, voi RT-ympäristötyökaluun kirjautua henkilökohtaisilla käyttäjälisenssitunnuksilla. RT-ympäristötyökalussa perustetaan hanke. Hankkeesta peritään käyttöoikeusmaksu hankkeen perustamisen yhteydessä. Lasku lähetetään automaattisesti kirjautumistietojen perusteella.

Jokaista projektia varten perustetaan RT-ympäristötyökaluun uusi hanke. Mikäli hankkeessa on useampia rakennustyyppejä, kuten toimistoja ja asuntoja, perustetaan jokaiselle rakennustyypille omat hankkeet RT-ympäristötyökaluun, ellei niitä voi niiden luonteen vuoksi yhdistää. RT-ympäristötyökalussa on omat kriteeristöt toimisto- ja asuntokohteille.

Käyttäjälisenssien hinnat/vuosi: 1 kpl 150 €, 5 kpl 500 €.

KÄYTTÄJÄLISENSSIEN TILAUSLOMAKE ON TÄÄLLÄ »

 

RT-YMPÄRISTÖTYÖKALUN HANKINTA

Hanke perustetaan RT-ympäristötyökalussa voimassaolevilla käyttäjätunnuksilla, kts. käyttäjälisenssien tilauslomake. RT-ympäristötyökalun käyttöä varten järjestetään säännöllisesti koulutusta kaikille RT-ympäristötyökalua käyttäville tahoille. Suosittelemme koulutukseen osallistumista ennen RT-ympäristötyökalun käyttöön ottoa, voit luonnollisesti osallistua koulutukseen myös RT-ympäristötyökalun käyttöönoton jälkeen. Lisätietoja koulutuksesta löytyy ajankohtaista sivulta.

RT-ympäristötyökalun hankekohtainen käyttöoikeusmaksu, joka veloitetaan hanketta perustaessa on 1 850 € (alv 0 %). Katso tarkka hinnasto oikealta.

Voit myös hankkia rajattoman käyttöoikeuden RT-ympäristötyökaluun vuodeksi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

ASIAKASPALVELU
0207 476 401
Malminkatu 16 A, 8. krs., 00100 Helsinki
asiakaspalvelu@rakennustieto.fi
Avoinna arkisin klo 8.30 – 16.00

 

SERTIFIOINTIKULUT

Auditoinnin ja siihen liittyvän sertifioinnin kustannus riippuu hankkeen koosta, noin 3000-5000€/hanke.

Ota yhteyttä Rakennustietosäätiö RTS:ään ja kysy lisää rakennushankkeen ympäristöluokituksesta.

Laura Sariola
Luokituspäällikkö
etunimi.sukunimi@rakennustieto.fi
Puh. 040 832 5750